Spada u grupu: Gonič, tragač po krvi i srodne rase. Težina: 36-44kg, visina: 48-55cm, boja: svetlo ili tamno crveno-smeđa, sivo-smeđa.

Srednje vličine, proporcjalan i moćan. Snažno mišićavi prednji deo, kao i zadnji deo koji ga kavalifikuje za neoumoran rad. Duge noge utiču na njegov rad sa nosem, odnosno njuhom kada želi da onjuši nešto na zemlji. Široka i duboka prsa mu omogućavaju prostor za pluća i omogućavaju duge i naporne jurnjave. Blago naboreno celo i jasne tamne oči koje odaju ozbiljan izraz karakterističan za ovu rasu. Takođe ono što je isto karakteristično je da imaju crveni pigment dlake, koji ume da varira. Miran i siguran temperament. Prijateljski nastrojen i prema ljudima i prema psima. Visoka sposobnost koncentracije u svakom poslu praćenja sa jakom lojalnošću lovcu. Velike i učljive razlike između ženke i mužijaka. 


Google oglas


Preuzmite:

Ugovor o prodaji pasa
i odgovornom vlasnišništvuPrijatelji sajta:

Ar rent a car Beograd

Ar rent a car Beograd je agencija za rentiranje vozila u Beogradu po odlicnim cenama. Nasa preporuka je da posetite ovu agenciju na aerodromu u Beogradu i rentirate svoje vozilo.

Oglasi za najtaženije rase: