Šapa Inn - pansioni za pse


Šapa Inn 1

Informacije:

Adresa: Boljevci, Beograd
Telefon: +381/62-409-883
Sajt: www.sapainn.com


O nama


Prosto postoje neke situacije kada se na kratko morate rastati od svog četvoronožnog prijatelja i kada mu prekopotrebni mir, negu, brigu i ljubav morate obezbediti van Vašeg doma. Odlazak na poslovni put, turističko putovanje, odmor, svadba, dolazak nove bebe u kuću, trandibali i proslave iz drugih pobuda, obimnije intervencije na kući, stanu ili bašti, su samo neke od najčešćih stresnih situacija kada je potrebno potražiti pomoć. Hotel za pse je idelano rešenje, vama će obozbediti slobodu delanja a Vašem ljubimcu zdravo okruženje, pažnju, neophodnu brigu i ljubav. 


Pansion za pse Šapa Inn je smešten u miru sremačkih bašta, u Boljevcima. Beograd nam je na tridesetak kilometara i dovoljno smo blizu da navratite i sami se uverite u kvalitet našeg predloga. Smeštaj garantuje bezbedno, konforno i zabavno okruženje Vašim ljubimcima a vama mir i osećanje da ste za svog ljubimca obezbedili optimum. 

Iz iste kategorije:

Pseća sreća

Zelimo da Vas obavestimo da je pansion ``PSECA SRECA`` ponovo poceo sa radom. Na prelepom seoskom imanju,nadomak Beograda ponovo smo obezbedili odlicne uslove za Vase ljubimce.U dvoristu povrsine 10a

Obrenovac, Tamnavska 19
011/878-06-09 | 062/837-12-79

Detaljnije
Merlin

Pansion za pse Merlin, vrhunski smeštaj za vašeg ljubimca!!!Morate da putujete, a ne želite da ostavite psa u klasičnom pansionu. Na pravom ste mestu. Mi čuvamo pse u našem stanu, u uslovima u kojim m

Zemun, Beograd
+381 64/159 55 84

Detaljnije

Google oglas


Preuzmite:

Ugovor o prodaji pasa
i odgovornom vlasnišništvuPrijatelji sajta:

Ar rent a car Beograd

Ar rent a car Beograd je agencija za rentiranje vozila u Beogradu po odlicnim cenama. Nasa preporuka je da posetite ovu agenciju na aerodromu u Beogradu i rentirate svoje vozilo.

Oglasi za najtaženije rase: