Odgajivačnica Adorable Smile Kennel:

Broj odgajivačnice: 5631
Naziv odgajivačnice: Adorable Smile Kennel
Rase: Kovrdžavi bišon, Mops (pug), Samojed
Vlasnik: Elizabeta Petrović Lisicin
Adresa: Šandora Petefija 175
Telefon: 38163375089
Email: samoyedipancevo@yahoo.com
Web: https://www.facebook.com/pages/Adorable-Smile-Kennel/534208356725725?ref=hl
Opis: "Mi dajemo psima naše slobodno vreme, raspoloživo mesto i višak ljubavi. Zauzvrat, psi nama daju sebe cele - to je najbolja pogodba koju je čovek ikada sklopio." to je citat koji je moto nase odgajivacnice. Svi naši psi su iz renomiranih odgajivačnica,što iz Srbije ,što iz inostranstva. Sve u cilju usavršavanju rase i sigurnosti porekla što nam ujedno garantuje i zdravlje pasa koje nam je najbitnije.Veliki uspeh postižemo kako u nasoj zemlji tako i u inostranstvu na izložbama. Veliki broj naših psica živi širom Evrope,što je veliki uspeh da kvalitetom i poverenjem postignemo tako nešto.Za sve psice koji izadju iz naše odgajivačnice mi smo uvek tu ,kao podrška i kao pomoć tokom celog njihovog života ,što nas čini veoma ponosnim i srećnim jer učesvujemo u njihovom sazrevanju a novim vlasnicima pruža to sigurnost i otklanja strah .

Oglasi ove odgajivačnice:

Ova odgajivačnica trenutno nema unetih oglasa. error , no connection !!!

granola factory

Preuzmite:

Ugovor o prodaji pasa
i odgovornom vlasnišništvuPrijatelji sajta:

Ar rent a car Beograd

Ar rent a car Beograd je agencija za rentiranje vozila u Beogradu po odlicnim cenama. Nasa preporuka je da posetite ovu agenciju na aerodromu u Beogradu i rentirate svoje vozilo.


Bel rent a car Beograd

Još jedna odlična rent a car agencija koju možemo preporučiti je svakako Bel rent a car Beorgad. Ova agencija ima odlične cene i odličan izbor automobila pa je za svaku preporuku.


Atos rent a car Beograd

Pogledajte i atos rent a car u Beogradu, odlicne cene i velika ponuda vozila.

Oglasi za najtaženije rase: