Odgajivačnica Balkanika:

Broj odgajivačnice: 4339
Naziv odgajivačnice: Balkanika
Rase: Labrador retriver, Nemački ovčar
Vlasnik: Odgajivacnica Balkanika ,Jovanovic Dusko
Adresa: Vinogradska 116 ,11070 Novi Beograd
Telefon: + 381 64 12 000 5
Email: info@balkanikadogs.com
Web: www.balkanikadogs.com
Opis: Odgajivacnica Balkanika svoj rad zasniva na uzgoju pre svega zdravih,a potom radnih i eksterijernih pasa. Veoma uspesno se bavimo uzgojem 2 rase ,Labrador retrivera crne i zute boje i radnih Nemackih ovcara ,crne i gvozdeno sive boje.Nasi Labradori su domaci i Internacionalni sampioni u lepoti sa titulama u celom regionu,dok sa nemackim ovcarima radimo isklucivo takmicenja u radu. Nasi psi su potomci najkvalitetnijih Evropskih i svetskih pasa .Odgajivacnica ce pored uzgoja bavi i obukom pasa ,pripremom za takmicenja,edukacijom vodica ,edukativnim seminarima. Ja kao vlasnik sam Medjunarodni kinoloski sudija za rad i eksterijer I ,VII i VIII FCI grupe ,kao i takmicar i reprezentativac Srbije sa psima u Mondioringu.

Oglasi ove odgajivačnice:

Ova odgajivačnica trenutno nema unetih oglasa. error , no connection !!!

granola factory

Preuzmite:

Ugovor o prodaji pasa
i odgovornom vlasnišništvuPrijatelji sajta:

Ar rent a car Beograd

Ar rent a car Beograd je agencija za rentiranje vozila u Beogradu po odlicnim cenama. Nasa preporuka je da posetite ovu agenciju na aerodromu u Beogradu i rentirate svoje vozilo.


Bel rent a car Beograd

Još jedna odlična rent a car agencija koju možemo preporučiti je svakako Bel rent a car Beorgad. Ova agencija ima odlične cene i odličan izbor automobila pa je za svaku preporuku.


Atos rent a car Beograd

Pogledajte i atos rent a car u Beogradu, odlicne cene i velika ponuda vozila.

Oglasi za najtaženije rase: