Odgajivačnica Bulldog from Semendria:

Broj odgajivačnice: 5823
Naziv odgajivačnice: Bulldog from Semendria
Rase: Buldog
Vlasnik: Bulldog from Semendria
Adresa: S. Kostadinovica 29
Telefon: 065/9975979
Email: odgajivacnicajankovic@gmail.com
Web: http://www.odgajivacnicajankovic.com/
Opis: Odgajivacnica Buldoga Jankovic je osnovana 2013 godine u gradu Smederevu , drzava Srbija. Iste godine je registrovana pod okriljem Medjunarodne Kinoloske Federacije ( FCI 5823 ), i zavedena pod imenom Bulldog from Semendria. Zamisljena i osnovana kao porodicna odgajivacnica buldoga, gde svako od clanova porodice ima svoje mesto u lancu uzgoja i pravilne nege nasih pasa. Velika ljubav prema ovoj rasi pobudila je zelju da kompletan odgoj buldoga podignemo na visi nivo. Svi nasi psi imaju izvanredne zivotne uslove i nalaze se pod stalnim nadzorom ovlascene veterinarske sluzbe. Medjutim u svemu ovome trudimo se da ne zaboravimo na njihovu osnovnu potrebu, a to je njihova sloboda zivljenja. Zivot bez stresa, proveden u igri, jednom recju ne zadiremo u osnovna nacela i principe " pseceg zivota ".

Oglasi ove odgajivačnice:

Ova odgajivačnica trenutno nema unetih oglasa. error , no connection !!!

granola factory

Preuzmite:

Ugovor o prodaji pasa
i odgovornom vlasnišništvuPrijatelji sajta:

Ar rent a car Beograd

Ar rent a car Beograd je agencija za rentiranje vozila u Beogradu po odlicnim cenama. Nasa preporuka je da posetite ovu agenciju na aerodromu u Beogradu i rentirate svoje vozilo.


Bel rent a car Beograd

Još jedna odlična rent a car agencija koju možemo preporučiti je svakako Bel rent a car Beorgad. Ova agencija ima odlične cene i odličan izbor automobila pa je za svaku preporuku.


Atos rent a car Beograd

Pogledajte i atos rent a car u Beogradu, odlicne cene i velika ponuda vozila.

Oglasi za najtaženije rase: