Odgajivačnica Ideal Dale:

Broj odgajivačnice: 5333
Naziv odgajivačnice: Ideal Dale
Rase: Erdel terijer, Velški terijer
Vlasnik: Goran Karanović
Adresa: Braće Ribnikar 16, Bačka Palanka
Telefon: 0641142497
Email: idealairedale@gmail.com
Web: http://idealdale.webs.com/
Opis: U odgajivačnici Idealno Dale, fokusirali smo se na uzgoj Erdel terijera sa najvišim nivoom zdravih i kvalitetnih pasa - mi ćemo učiniti sve da proizvedemo najbolje pse i predstavimo rasu Erdel Terijer u svom punom sjaju, jer je on zaista Kralj Terijera!!!Uz razne kombinacije roditelja koje pažljivo biramo, sigurni smo da ćete biti zadovoljni sa našim štencima i našim sveukupnim radom i zalaganjem. Pogledajte sve naše stranice, i ako imate bilo kakve komentare ili pitanja, slobodno nas kontaktirajte. Nadamo se, da vas opet vidimo na našoj web prezentaciji! Proverite kasnije, moguće nove promene i novosti na našoj web stranici http://idealdale.webs.com/

Oglasi ove odgajivačnice:

Ova odgajivačnica trenutno nema unetih oglasa. error , no connection !!!

granola factory

Preuzmite:

Ugovor o prodaji pasa
i odgovornom vlasnišništvuPrijatelji sajta:

Ar rent a car Beograd

Ar rent a car Beograd je agencija za rentiranje vozila u Beogradu po odlicnim cenama. Nasa preporuka je da posetite ovu agenciju na aerodromu u Beogradu i rentirate svoje vozilo.


Bel rent a car Beograd

Još jedna odlična rent a car agencija koju možemo preporučiti je svakako Bel rent a car Beorgad. Ova agencija ima odlične cene i odličan izbor automobila pa je za svaku preporuku.


Atos rent a car Beograd

Pogledajte i atos rent a car u Beogradu, odlicne cene i velika ponuda vozila.

Oglasi za najtaženije rase: