Odgajivačnica IvScot Kennel:

Broj odgajivačnice: 4976
Naziv odgajivačnice: IvScot Kennel
Rase: Patuljasti pinč, Škotski terijer
Vlasnik: Ivana Miladinović
Adresa: Tetovska 30
Telefon: 0606138982
Email: ivanamiladinoviczuka@gmail.com
Web: www.ivscotkennel.com
Opis: Ulaskom prvog škotskog terijera (Archibald of King Richard’s pride) u našu kuću, koji je došao kao kućni ljubimac iz odgajivačnice Maje Vasiljević iz Šapca, zavolela sam tu rasu, i povećavši njihov broj na troje (dva mužjaka i jedna ženka), ovi psi plemićkog izgleda su polako osvojili naša srca. To me je podstaklo da tragam za najboljim primercima ove rase, pa sam nabavila Invisible touch Gipsy Queen od našeg najboljeg odgajivača škotskih terijera – gospodina Gorana Gladića iz Sremske Mitrovice, iz njegove odgajivačnice škotskih terijera “Invisible touch kennel“.Da bi nam bilo zabavnije, proširila sam interesovanje za još jednu rasu – patuljaste pinčere, neumorne, radoznale psiće i nabavila dva divna primerka od gospođe Zorice Dragić, vlasnice poznate odgajivačnice “Mali Zmaj“ iz Beograda.

Oglasi ove odgajivačnice:

Ova odgajivačnica trenutno nema unetih oglasa. error , no connection !!!

granola factory

Preuzmite:

Ugovor o prodaji pasa
i odgovornom vlasnišništvuPrijatelji sajta:

Ar rent a car Beograd

Ar rent a car Beograd je agencija za rentiranje vozila u Beogradu po odlicnim cenama. Nasa preporuka je da posetite ovu agenciju na aerodromu u Beogradu i rentirate svoje vozilo.


Bel rent a car Beograd

Još jedna odlična rent a car agencija koju možemo preporučiti je svakako Bel rent a car Beorgad. Ova agencija ima odlične cene i odličan izbor automobila pa je za svaku preporuku.


Atos rent a car Beograd

Pogledajte i atos rent a car u Beogradu, odlicne cene i velika ponuda vozila.

Oglasi za najtaženije rase: