Odgajivačnica lLittlebichonland:

Broj odgajivačnice: 4271
Naziv odgajivačnice: lLittlebichonland
Rase: Kovrdžavi bišon, Tulearski pas
Vlasnik: Emilija Kečkeš
Adresa: Karađorđeva 36/a Senta
Telefon: 063509776
Email: emilija.keskes@gmail.com
Web: littlebichonland.com
Opis:Evo nekoliko reči o našim počecima. Godine 2000. uvezli smo dve ženkice rase Kovrdžavi bišon. Dve preslatke bele pufnice Smile. Registrovali smo odgajivačnicu iste godine. Tada nismo znali mnogo o odgoju pasa a ni na internetu nismo mogli da nađemo gotovo ništa o bišonima, učili smo uglavnom iz sopstvenog iskustva što se ispostvilo kao najbolji način i stvarno smo stekli veliko znanje i iskustvo u uzgoju i nezi ovih psića. Naše prve bele pufnice, Hopihe i Hany, bile su prvi registrovani Kovrdžavi Bišoni u Srbiji. Nažalost one više nisu sa nama, ali su nam ostale u srcima jer su bile članovi naše porodice i sećamo ih se sa velikom ljubavlju. One su osvojile kinološke sudije na izložbama pasa širom zemlje i inostranstva. Sa njima i kasnije sa našim drugim psima koje smo uvezli postizali smo značajne uspehe na izložbama pasa kao i u promovisanju rase u regionu.Danas kad je teško doći do iskusnih i pravih odgajivača mi Vam kao odgajivači sa 11 godišnjim iskustvom nudimo štenad u čiji odgoj smo pretočili sva dugogoišnja iskustva i stekli izuzeno dragocenu praksu u odgoju štenadi ove rase pasa.Naša štenad su brižno odnegovana, hranimo ih najkvalitetnijom hranom a posebnu pažnju pridajemo radovnoj vakcinaciji i tome da štenci budu zdravi, kao da im roditelji prenose što bolji genetski potencijal što je od presudnog značaja za ozbiljan uzgoj rasnih pasa.Naša briga je da Vi budete zadovoljni jer znamo da ako nam ukažete Vaše poverenje moramo da ga opravdamo i zato se trudimo da što više pažnje posvetimo nezi štenadi i savetima koji su svakako dPehariragoceni.Možemo se pohvaliti činjenicom da su naši psi postigli sjajne rezultate na mnogim kinološkim manifestacijama i osvojili brojna kinološka priznanja. Štenad iz našeg uzgoja danas usrećuju mnoge ljude a posebno smo ponosni na uspehe koje vlasnici naših štenadi postižu na izložbama pasa.Potomci naših pasa usrećili su mnoge porodice.Smile Nama je najvažnije da znamo da su naša štenad okružena ljubavlju i pažjom i veoma smo srećni kad nam se jave zadovoljni vlasnici naših kuca.

Oglasi ove odgajivačnice:

Ova odgajivačnica trenutno nema unetih oglasa. error , no connection !!!

granola factory

Preuzmite:

Ugovor o prodaji pasa
i odgovornom vlasnišništvuPrijatelji sajta:

Ar rent a car Beograd

Ar rent a car Beograd je agencija za rentiranje vozila u Beogradu po odlicnim cenama. Nasa preporuka je da posetite ovu agenciju na aerodromu u Beogradu i rentirate svoje vozilo.


Bel rent a car Beograd

Još jedna odlična rent a car agencija koju možemo preporučiti je svakako Bel rent a car Beorgad. Ova agencija ima odlične cene i odličan izbor automobila pa je za svaku preporuku.


Atos rent a car Beograd

Pogledajte i atos rent a car u Beogradu, odlicne cene i velika ponuda vozila.

Oglasi za najtaženije rase: