Odgajivačnica South Lamanis:

Broj odgajivačnice: 5375
Naziv odgajivačnice: South Lamanis
Rase: Labrador retriver
Vlasnik: Nikola Sipic
Adresa: Mokranjceva 17, 16000 Leskovac
Telefon: 0642959938
Email: southlamanis@gmail.com
Web: www.southlamanis.com
Opis: Naša odgajivačnica je mlada ali sa vrlo ambicioznim planovima. Nalazimo se u Leskovcu na jugu Srbije. Za ljubav prema ovoj rasi zaslužna je moja prva labradorka TEA, koju sam davne 2002. godine dobio na poklon od svoga oca. Ona je bila moj najbolji prijatelj i pokretač onoga, što danas imamo u odgajivacnici. Prvi izložbeni pas došao nam je 2010. godine – žuti mužjak BEN. Sa njim smo postigli i prve značajne izložbene rezultate. Najzad, 2011. godine zahvaljujući ukazanom poverenju odgajivačnice “Sun in their eyes” iz Slovačke, u našu odgajivačnicu je ušetala ženka po imenu SANY i sve nas oborila s nogu. Pored toga što je kako nama, tako sudijama i posmatračima osvajala srca, u kratkom vremenskom periodu je postala JCH Srb, Ch SRB, MK, BG. Takođe jedan od njenih najvećih uspeha je osvojena titula CAC na Evropskoj izlozbi u Bukureštu 2012. godine. Iste godine iz odgajivačnice “Sun in their eyes” došao je i crni mužjak “NODY”. Već u prvih nekoliko meseci njegovog boravka u našoj odgajivačnici, pokazao je da mu nema ravnog u okruženju i postao je Junior šampion Srbije. Naše prikupljanje dobrog genetskog materijala kroz prelepe primerke ove rase nastavilo se i kroz 2012. godinu. Iz Francuske smo uvezli crnog muzjaka HUNTER de “L’etang balancet”, a iz Kanadske odgajivačnice muzjaka “Chablais Lamanis” koji pleni svojom snagom, izgledom i neverovatnom bojom čokolade. Iste godine u “FCI” smo registrovali ime odgajivačnice “South – Lamanis” FCI – 5375. Kao vrhunac 2012. godine moja supruga i ja smo postali roditelji. Naš dom i naše živote upotpunio je i ulepšao novi član porodice – Dimitrije. Svog sina smatramo najdragocenijim blagom i nadamo se da će krenuti našim stopama u kinologiji. Pored toga što svoje pse obožavamo kao ljubimce, trudićemo se da budemo savesni odgajivači i poboljšamo kvalitet labradora u Srbiji. Naš uzgoj će se uvek zasnivati prevashodno na zdravim primercima ove rase.

Oglasi ove odgajivačnice:

Ova odgajivačnica trenutno nema unetih oglasa. error , no connection !!!

granola factory

Preuzmite:

Ugovor o prodaji pasa
i odgovornom vlasnišništvuPrijatelji sajta:

Ar rent a car Beograd

Ar rent a car Beograd je agencija za rentiranje vozila u Beogradu po odlicnim cenama. Nasa preporuka je da posetite ovu agenciju na aerodromu u Beogradu i rentirate svoje vozilo.


Bel rent a car Beograd

Još jedna odlična rent a car agencija koju možemo preporučiti je svakako Bel rent a car Beorgad. Ova agencija ima odlične cene i odličan izbor automobila pa je za svaku preporuku.


Atos rent a car Beograd

Pogledajte i atos rent a car u Beogradu, odlicne cene i velika ponuda vozila.


Pet Shop i veterinarska apoteka

Pogledajte našu preporuku za pet shop i veterinarsku apoteku

Oglasi za najtaženije rase: