Odgajivačnica Sweet Years Labradors:

Broj odgajivačnice: 4957
Naziv odgajivačnice: Sweet Years Labradors
Rase: Labrador retriver
Vlasnik: Mirjana i Miodrag Stojimirovic
Adresa: Licka 7
Telefon: 0641300113
Email: sweetlabskennel@gmail.com
Web: www.sweetyearslabradors.com
Opis: Pozdrav svima,Evo par rečenica o nama i nasoj odgajivacnici...Mi smo Mima i Mica Stojimirovic, sa labradorima se druzimo jos je davne 2007. godine, kada je u nase zivote usao pas iz odg. Southern Star - Baddie... On nam je pokloni mnoge lepe trenutke. Uz njega smo zavoleli i ovu rasu! :) Kako bismo njemu obezbedili nove drugare, opredeljujemo se za uzov par pasa iz Svedske (odg. Trendmakers ), Hrvatske (Odg. Navigo)... pa i samim odgajanjem pasa.Odgajivacnicu smo registrovali 2010.godine :)Ime odgajivacnici smo dali - Sweet Years Labradors - sto bi se moglo prevesti kao - Slatke Godine Sa Labradorima! Nama su godine bas takve...a nadamo se da su i Vama!!!Pas je covekov najbolji prijatelj!LAB is life!!!S ljubavlju, Mirjana I Miodrag Stojimirovic Sweet Years Labradors 4957 www.sweetyearslabradors.com

Oglasi ove odgajivačnice:

Ova odgajivačnica trenutno nema unetih oglasa. error , no connection !!!

granola factory

Preuzmite:

Ugovor o prodaji pasa
i odgovornom vlasnišništvuPrijatelji sajta:

Ar rent a car Beograd

Ar rent a car Beograd je agencija za rentiranje vozila u Beogradu po odlicnim cenama. Nasa preporuka je da posetite ovu agenciju na aerodromu u Beogradu i rentirate svoje vozilo.


Bel rent a car Beograd

Još jedna odlična rent a car agencija koju možemo preporučiti je svakako Bel rent a car Beorgad. Ova agencija ima odlične cene i odličan izbor automobila pa je za svaku preporuku.


Atos rent a car Beograd

Pogledajte i atos rent a car u Beogradu, odlicne cene i velika ponuda vozila.

Oglasi za najtaženije rase: