Spada u grupu: Retriveri, cunjavci i psi za vodu. Težina: 7-14kg, visina: 33-38cm, boja: crna, smeđa;

Američki koker španijel je poreklom iz SAD. Prvenstveno namenjen za lov sitne divljači, međutim, danas u velikoj većini slučajeva izvrstan kućni ljubimac.
Uvek spreman za rad i igru, Američki koker španijel je jednako dobar kao lovački pas i kao ljubimac. Veseo i osećajan pas, veliki prijatelj dece uvek poštujući vlasnikov autoritet. Umiljat, nežan i veseo, što pokazuje neprestanim mahanjem repa. Inteligencija američkog kokera je prosečna. Iako je živahan i razigran pas, potrebno je socijalizovati ga kako bi se izbegla sramežljivost i povučenost. Kokeri vole ljude i potrebni su im da bi bili srećni. 
Kako je ovo u svetu veoma popularna rasa, postoji velika potražnja za ovom rasom, što stvara i mogućnost lošeg odgojnog procesa zbog želje za što većom i boljom zaradom. U ovim slučajevima se pojavljuju jedinke sa lošim karakterom i promenama raspoloženja, što u kombinaciji sa sramežljivosti, strahom i dominacijom stvara veoma zlog psa. Kod ovakvih slučajeva je moguća pojava agresivnog čuvanja stvari, ljudi, mesta, zatim hiperseksualnosti i bežanje od kuće.


jastuci za pse

Google oglas


Preuzmite:

Ugovor o prodaji pasa
i odgovornom vlasnišništvuPrijatelji sajta:

Ar rent a car Beograd

Ar rent a car Beograd je agencija za rentiranje vozila u Beogradu po odlicnim cenama. Nasa preporuka je da posetite ovu agenciju na aerodromu u Beogradu i rentirate svoje vozilo.

Oglasi za najtaženije rase: