Spada u grupu: Retriveri, cunjavci i psi za vodu. Težina: 11-20kg, visina: 38-46cm, boja: potpuno bordo-smeđa ili čokoladna.

Američki španijel za vodu je inteligentan pas koji se lako trenira. Želi da uči i veliki je entuzijasta kada je u pitanju bilo kakav rad. 
Najviše se koristi za lov prepelica, pataka, fazana, jarebica i zečeva. Takođe je dobar kao pas čuvar ili kao pas za druženje.
Kako je uvek voljan ali i osećajan pas, trening poslušnosti mora da bude tih i ubedljiv više nego zahtevački i oštar.
U većini slučajeva je dobar sa decom, ali kao i kod većine španijela, može da pukne ako se maltretira.
Obavezno se mora socijalizovati od ranog doba kako bi se izbegla potencijalna agresivnost ili stidljivost.
Dobro se slažu sa drugim ljubimcima, voli pažnju, ali može i sam da se zabavlja. Poneki hrču, a neki laju, poneki sline, a većina ih cvili.
Veliki su plivači, što ih čini odličnim lovcima na teškim vodama, u šumi i/ili neravnom terenu. Ova rasa voli ponekad da odluta od kuće.


granola factory

Preuzmite:

Ugovor o prodaji pasa
i odgovornom vlasnišništvuPrijatelji sajta:

Ar rent a car Beograd

Ar rent a car Beograd je agencija za rentiranje vozila u Beogradu po odlicnim cenama. Nasa preporuka je da posetite ovu agenciju na aerodromu u Beogradu i rentirate svoje vozilo.


Bel rent a car Beograd

Još jedna odlična rent a car agencija koju možemo preporučiti je svakako Bel rent a car Beorgad. Ova agencija ima odlične cene i odličan izbor automobila pa je za svaku preporuku.


Atos rent a car Beograd

Pogledajte i atos rent a car u Beogradu, odlicne cene i velika ponuda vozila.

Oglasi za najtaženije rase: