Spada u grupu: Gonič, tragač po krvi i srodne rase. Težina: 23-30kg, visina: 52-59cm, boja: kombinacija bele, smeđe i crne.

Artoaški gonič je u Francuskoj poznatiji kao briquete, što znači mali gonič. Izvorni artoaški gonič je bio velik i nezgrapan pas, pa je u lovu zamenjen psom kraćih nogu pod izvornim nazivom basset artesian normand. Današnji artoaški gonič je rezultat ukrštanja raznih goniča, a od artoaškog normandijskog baseta razlikuje se samo po obliku ušiju, koje su ravne i smeštene po širini glave.

Svojom lepotom i melanholičnim izrazom lica, inteligentni i hrabri artoaški gonič, danas se uglavnom koristi za lov na zečeve. Obično se drži u grupama, na otvorenom.


granola factory

Preuzmite:

Ugovor o prodaji pasa
i odgovornom vlasnišništvuPrijatelji sajta:

Ar rent a car Beograd

Ar rent a car Beograd je agencija za rentiranje vozila u Beogradu po odlicnim cenama. Nasa preporuka je da posetite ovu agenciju na aerodromu u Beogradu i rentirate svoje vozilo.


Bel rent a car Beograd

Još jedna odlična rent a car agencija koju možemo preporučiti je svakako Bel rent a car Beorgad. Ova agencija ima odlične cene i odličan izbor automobila pa je za svaku preporuku.


Atos rent a car Beograd

Pogledajte i atos rent a car u Beogradu, odlicne cene i velika ponuda vozila.

Oglasi za najtaženije rase: