Spada u grupu: Gonič, tragač po krvi i srodne rase. Težina: 18-28kg, visina: 50-60cm, boja: razne nijanse crvene, žuto-smeđe ili crne.

Pas opštih srednjih proporcija. Njegova konstrukcija je dobro izbalansirana, savršeno simetričan, dobro građen. Mršavog izgleda, bez trunke masti i dobro mišićav. Što mu pomaže da prati igru od sumraka do svitanja. Ova rasa je savršeno prilagođena za sve vrste terena, kako za brdovite i planinske predele tako i za ravničarske. Vrlo je otporan i brz, radi revnosno i strastveno. Spremni su da rade u zajednici jednako dobro kao i samostalno. U poređenju sa kratkodlakim on je više mirniji, rezervisan, manje veseo, mudar i spreman za posao. Njegov izraz je prijateljski, mekan i ponosan. Na telu dužina dlake ne bi trebala da bude duža od 5cm. Dlaka je veoma gruba. 


granola factory

Preuzmite:

Ugovor o prodaji pasa
i odgovornom vlasnišništvuPrijatelji sajta:

Ar rent a car Beograd

Ar rent a car Beograd je agencija za rentiranje vozila u Beogradu po odlicnim cenama. Nasa preporuka je da posetite ovu agenciju na aerodromu u Beogradu i rentirate svoje vozilo.


Bel rent a car Beograd

Još jedna odlična rent a car agencija koju možemo preporučiti je svakako Bel rent a car Beorgad. Ova agencija ima odlične cene i odličan izbor automobila pa je za svaku preporuku.


Atos rent a car Beograd

Pogledajte i atos rent a car u Beogradu, odlicne cene i velika ponuda vozila.


Pet Shop i veterinarska apoteka

Pogledajte našu preporuku za pet shop i veterinarsku apoteku

Oglasi za najtaženije rase: