Labrador retriver spada u grupu: Retriveri, cunjavci i psi za vodu. Težina: 25-34kg, visina: 54-61cm, boja: crna, žuta ili tamno crveno-smeđa.

Labrador retriver (takođe labrador ili samo lab skraćeno), je jedan od nekoliko vrsta retrivera, vrsta ptičara. Labrador se smatra za najpopularniju rasu psa na svetu, i najpopularnija je rasa po registraciji u SAD-u (od 1991.) Velikoj Britaniji, Poljskoj, i nekoliko drugih država. Takođe je najpoplarnija rasa psa asistenta u SAD, Australiji i mnogim drugim državama. Takođe se mnogo koristi i u policiji i drugim zvaničnim telima zbog detekcije i radnih sposobnosti.
Veoma su društveni, nežni, pametni, snažni i dobre naravi, i labradori se generalno smatraju za dobre čovekove prijatelje svih starosnih doba (uključujući visok nivo tolerancije i strpljenja za decu),  i ti ih čini odličnim radnim psima. Ovi psi su veoma lojalni i odlični su za malu decu. Mogu se koristiti u raznim šou programima.
Dobro treniran, labrador je jedan od najodgovornijih, najposlušnijih i najtalentovanijih rasa na svetu.

Video o rasi Labrador retriver


granola factory

Preuzmite:

Ugovor o prodaji pasa
i odgovornom vlasnišništvuPrijatelji sajta:

Ar rent a car Beograd

Ar rent a car Beograd je agencija za rentiranje vozila u Beogradu po odlicnim cenama. Nasa preporuka je da posetite ovu agenciju na aerodromu u Beogradu i rentirate svoje vozilo.


Bel rent a car Beograd

Još jedna odlična rent a car agencija koju možemo preporučiti je svakako Bel rent a car Beorgad. Ova agencija ima odlične cene i odličan izbor automobila pa je za svaku preporuku.


Atos rent a car Beograd

Pogledajte i atos rent a car u Beogradu, odlicne cene i velika ponuda vozila.

Oglasi za najtaženije rase: