Spada u grupu: Gonič, tragač po krvi i srodne rase. Težina: 36-50kg, visina: 58-69cm, boja: crna sa žutim belegama, crveno-smeđa sa žutim.

Službeni pas, može se koristiti za praćenje zbog svog izuzetnog osećaja za miris. Takođe može biti i porodičan pas. On ima veliki talenat i za lov. Veliki i masivan pas. Najmoćniji od svih rasa u osećaju za miris. On je skladan, obdaren jakim mišićima i jakim kostima. Njegov stav je elegantan. Glava i vrat privlači bažnu zbog obilne meke i tanke kože koja visi u naborima Njegovo kretanje je impresivno, prilično spor ali i okretan i elastičan pas. 
Nežan, miran, ljubazan i druželjubiv sa ljudima. Posebno u odnosu sa svojim vlasnikom. Tolerantan je na prisustvo drugih životnja. Nikada agresivan, malo tvrdoglav. Jednako osetljiv na pohvalama i opaskama. Njen lavež je dubok, ali retko laje. 


jastuci za pse

Google oglas


Preuzmite:

Ugovor o prodaji pasa
i odgovornom vlasnišništvuPrijatelji sajta:

Ar rent a car Beograd

Ar rent a car Beograd je agencija za rentiranje vozila u Beogradu po odlicnim cenama. Nasa preporuka je da posetite ovu agenciju na aerodromu u Beogradu i rentirate svoje vozilo.

Oglasi za najtaženije rase: