Pit bul terijer je pas težine od 15 do 56 kg, Visina odraslog psa je od 46-56 cm, boja: sve boje i kombinacije su dozvoljene.

Pit bul terijer je pas koji odaje utisak moći i snage. Ima široku glavu, razvijene i jake grudi. Veoma je mišićav ali i brz i okretan za svoju veličinu. Uši se uglavnom kupiraju ali nije obavezno. Rep se takođe može kupirati. Kreiran je da bude pas koji će prvobitno služiti za razne poslove na farmama. Neki ove pse koriste za borbe pasa pa im se zato i pripisuje da su krvoločni i opasni. Međutim Pit bul terijer se može dresirtati drugačije uz kvalitetnu socializaciju on može biti veoma dobar i poslušan kućni ljubimac.
Ovaj pas je veoma odan i poslušan prema gazdi. Veoma je hrabar i odličan je kao pas čuvar pa se u mnogim domovima i koristi kao pas čuvar.
Veoma je lak za održavanje, nije potrebno svakodnevno češljanje i održavanje dlake.


granola factory

Preuzmite:

Ugovor o prodaji pasa
i odgovornom vlasnišništvuPrijatelji sajta:

Ar rent a car Beograd

Ar rent a car Beograd je agencija za rentiranje vozila u Beogradu po odlicnim cenama. Nasa preporuka je da posetite ovu agenciju na aerodromu u Beogradu i rentirate svoje vozilo.


Bel rent a car Beograd

Još jedna odlična rent a car agencija koju možemo preporučiti je svakako Bel rent a car Beorgad. Ova agencija ima odlične cene i odličan izbor automobila pa je za svaku preporuku.


Atos rent a car Beograd

Pogledajte i atos rent a car u Beogradu, odlicne cene i velika ponuda vozila.


Pet Shop i veterinarska apoteka

Pogledajte našu preporuku za pet shop i veterinarsku apoteku

Oglasi za najtaženije rase: