Spada u grupu: Špic tip i primitivni tip psa. Težina: 18-30kg, visina: 52-60cm, boja: bela, so i biber, crvena prošarana sivom.

Pas srednje veličine, jake građe. Mužijaci su veći od ženki. Mišići su dobro razvijeni i kosti su mu jake. Miran i dobre naravi. Dobro razvijen pas sa dobro razvijenim osećajem za miris, osetljiva i izražena strast za lov. Glava suva i klinastog oblika, lobanja duža nego šira. Potiljačni deo lobanje je zaobljen. Nadočni lukovi slabje razvijeni. Nos srednje veličine, umereno istaknut. Zubi beli, istaknuti, jaki, ravnomerno postavljeni. Oči koso postavljene, ovalnog oblika, postavljene prilično duboko. Boja očiju braon ili tamno braon u zavisnosti od boje dlake. Uši podignute i visoke. Vrat mišićav, suv i dug. Leđa mišićava, duga, ravna i umereno široka. 


granola factory

Preuzmite:

Ugovor o prodaji pasa
i odgovornom vlasnišništvuPrijatelji sajta:

Ar rent a car Beograd

Ar rent a car Beograd je agencija za rentiranje vozila u Beogradu po odlicnim cenama. Nasa preporuka je da posetite ovu agenciju na aerodromu u Beogradu i rentirate svoje vozilo.


Bel rent a car Beograd

Još jedna odlična rent a car agencija koju možemo preporučiti je svakako Bel rent a car Beorgad. Ova agencija ima odlične cene i odličan izbor automobila pa je za svaku preporuku.


Atos rent a car Beograd

Pogledajte i atos rent a car u Beogradu, odlicne cene i velika ponuda vozila.

Oglasi za najtaženije rase: